A blogról

A Basketball Blog azért alakult, hogy a kosárlabda rajongói az összes, a sportággal kapcsolatos hírt egy helyen olvashassák, de ugyanakkor sok érdekességet tudjanak meg a sportág történetéről. Ezt a célt szolgálja a Kosártöri című rovat.

Videó

Szavazás

Friss topikok

Linkblog

2009.06.08. 21:12 kbgy

A lettektől is kikaptunk

A tegnapi vereség után ma még nehezebb feladat várt Rátgéber László szövetségi kapitány csapatára, hiszen ma a házigazda lett csapat ellen léptek pályára, amely tegnap 86-52-re verték a csoport negyedik tagját, Lengyalországot. Bár a tegnapihoz képest több pontot dobtunk, a továbbra is sok hiba, és a gyenge palánk alatti játék miatt 76-59 arányú vereséget szenvedtünk.

Bár a tegnapi mérkőzésnél jobban kezdtünk a lett válogatott már az első negyed végén elhúztak 9 ponttal. A sokkal gyorsabb és rutinosabb házigazdáknak sikerült tartaniuk a különbséget, sőt növelniük is sikerült azt. Jekabsone és Basko ellen nem találtuk az ellenszert, annak ellenére, hogy a tegnapinál sokkal bátrabban játszottunk.

A nagyedik negyedben volt lehetőségünk tíz pontra belülre zárkózni, de a letteknek sikerült visszaverniük a támadást. Ezután  már inkább a húsz pont felé közeledett a különbség, miután a hazaiak zóna védekezésre álltak át. A végén Fűrész két kosara alakította ki a végeredményt: 76-59.

A csoport másik mérkőzésén a lengyelek szoros mérkőzésen, 62-60-ra megverték a görögöket.

Női kosárlabda Európa-bajnokság, Lettország

B csoport, 2.forduló

Magyarország - Lettország 59-76

(statisztika)

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://basketball.blog.hu/api/trackback/id/tr121172469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása