A blogról

A Basketball Blog azért alakult, hogy a kosárlabda rajongói az összes, a sportággal kapcsolatos hírt egy helyen olvashassák, de ugyanakkor sok érdekességet tudjanak meg a sportág történetéről. Ezt a célt szolgálja a Kosártöri című rovat.

Videó

Szavazás

Friss topikok

Linkblog

2009.06.06. 18:31 kbgy

LeBron Jamest 25 ezer dollárra büntették

LeBron James nem viselkedett túl sportszerűen azután, hogy csapata, a Cleveland Cavaliers búcsúzott a rájátszásból. Az Orlando ellen elszenvedett vereség után anélkül távozott a csarnokból, hogy gratulált volna a Magicnek, ezenkívül pedig a kötelező sajtótájékoztatót is kihagyta. Bár akkor nem büntették meg, ezt a döntést most felülbírálták.

LeBron is, és az NBA is tudta, hogy James hibát követett el, amikor nem ment el a sajtótájékoztatóra, ezért David Stern, az NBA biztosa úgy döntött, hogy utólag 25 000 dolláros büntetéssel sújtják az alapszakasz MVP-jét. Stern ezt azután jelentette be, hogy beszélt LeBronnal, akinek egy műtétje is volt, amely során egy jóindulatú tumort távolítottak el az állkapcsa mellől.

"Megkért, hogy közvetítsem bocsánatkérését a média, a Magic és a rajongói, de kiváltképpen a fiatalok felé, mert tudja, hogy a sportszerűség elengedhetetlen, ha nyersz, ha nem." - mondta Stern.

LeBron korábban így nyilatkozott: "Egyszerűen nehezemre esik vereség után gratulálni valakinek. Győztes típus vagyok."

Szólj hozzá!

Címkék: nba james lebron


A bejegyzés trackback címe:

https://basketball.blog.hu/api/trackback/id/tr471167788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása