A blogról

A Basketball Blog azért alakult, hogy a kosárlabda rajongói az összes, a sportággal kapcsolatos hírt egy helyen olvashassák, de ugyanakkor sok érdekességet tudjanak meg a sportág történetéről. Ezt a célt szolgálja a Kosártöri című rovat.

Videó

Szavazás

Friss topikok

Linkblog

2009.06.05. 14:28 kbgy

Rátgéber kijelölte a végleges keretet

A csöppet sem zökkenőmentesen induló felkészülési periódus végeztével az Európában az Év Edzőjének választott Rátgéber László szövetségi kapitány kijelölte a vasárnap kezdődő női kosárlabda Európa-bajnokságra utazó 12 fős keretét.

A magyar csapat győzelemmel zárta a felkészülést, hiszen Pécsett 81-61-re verte a horvát válogatottat. Korábban olyan csapatok ellen is játszottak felkészülési mérkőzéseket, mint a francia, az ausztrál és a cseh válogatott, az utóbbiak felett ráadásul győzelmet is arattak lányaink.

Pedig a felkészülés rendkívül rosszul indult a válogatott számára. Mivel a játékosok nem kaptak megfelelő biztosítást, több alapember is, köztük Iványi Dalma is lemondta a válogatottságot. Emellett a felmerülő költségek kifizetésével kapcsolatban is támadtak viták, ám végül sikerült megegyezniük. További jó hír, hogy több sérült játékos, így Fegyverneki Zsófia és Vajda Anna is felgyógyult sérüléséből.

A lettországi megméredtetésre pénteken utazik a csapat, ahol egy igen erős csoportból kell kiharcolnia a továbbjutást. Az első mérkőzést a görögök ellen játszák vasárnap, ezután hétfőn a hazaiak, majd kedden a lengyelek ellen lépnek pályára. Hajrá magyarok!!!

A keret: Bujdosó Nóra, Englert Orsolya, Fegyverneki Zsófia, Fűrész Diána, Honti Kata, Horti Dóra, Horváth Zsuzsanna, Krivacsevics Tijana, Németh Bernadett, Ujhelyi Petra, Vajda Anna,  Vida Anna

Szólj hozzá!

Címkék: magyarok női kosárlabda


A bejegyzés trackback címe:

https://basketball.blog.hu/api/trackback/id/tr311165563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása